Fotograf:
Frukt.no
Marinert flintstek med grillede grønnsaker inneholder
135 Kalorier,
1 g Karbo,
10 g Protein og
10 g Fett pr 100 gr
Marinert flintstek med grillede grønnsaker har beregnet å ha følgende allergener
Selleri, Sulfitt,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Marinert flintstek med grillede grønnsaker er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 5 poeng fra 4 lesere
Lesere:
10269 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Marinert flintstek med grillede grønnsaker!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 134.85 | 404.97 | Kcal |
Protein | 10.33 | 31.02 | gram |
Karbohydrat | 1.25 | 3.75 | gram |
Kostfiber | 0.84 | 2.52 | gram |
Fett | 9.65 | 28.98 | gram |
Mettet fett | 3.34 | 10.03 | gram |
Salt | 0.58 | 1.73 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 5.61 | Kr 16.85 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 2 403 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 3,7 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Lag små snitt i svoren, slik at den ikke krøller seg når den legges på grillen.
Grill flintsteken i 15-20 minutter, på sterk varme de første 5 minuttene (ca 2 minutter på hver side). Snu den ofte mot slutten.
La den hvile 10 minutter. Flintsteken kan du dele i 2 eller 4 stykker og spise som biff, eller skjære den i skiver som en stek. Skjær tomatene i skiver og kutt vårløken i ringer. Finhakk hvitløksbåtene. Legg tomatskivene, vårløken og hvitløken på store aluminiumsfolieark.
Ha på hakket timian, salt og pepper. Bland sammen olje og balsamicoeddik og drypp det over grønnsakene.
Pakk hvert folieark godt sammen. Legg dem på grillen i ca 10 minutter.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Frukt.no
(Intern: 25246)
Kategori:
Grillmat
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2008-11-04
Oppdatert dato:2008-11-04
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift