Marinert helstekt hjorteflatbiff



Marinert helstekt hjorteflatbiff inneholder 140 Kalorier, 2 g Karbo, 10 g Protein og 9 g Fett pr 100 gr
Marinert helstekt hjorteflatbiff har beregnet å ha følgende allergener Gluten, Melk, Soya,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.

Marinert helstekt hjorteflatbiff er: Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar

Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere: 13625 totalt.

Annonse



Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner Oppskriften har opprinnelig 8 porsjoner
2kghjorteflatbiff

Marinade:

1stkløk i terninger
2stklaurbærblad
10stkeinerbær, knusteIngrediensen er ikke med i næringsutregningen. Les mer!
1tsrosmarin
20stkpepperkorn, knuste
5dlrødvin
1dleddik (helst vineddik)
3dlvann
3dlsoyaolje

Saus:

2dlmarinadeIngrediensen er ikke med i næringsutregningen. Les mer!
8dlkraft
60grsmør
70grhvetemel
2dlkremfløte
brunost
1dashsalt
1dashpepper




Næringsdeklarasjon for Marinert helstekt hjorteflatbiff!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier140.32783.58Kcal
Protein10.1256.51gram
Karbohydrat1.639.10gram
Kostfiber0.191.06gram
Fett9.4452.72gram
Mettet fett3.0917.26gram
Alkohol1.14 %
Salt0.311.75gram
Pris på oppskriftenKr 12.10Kr 67.57Kroner
Hele oppskriften veier4 467 gr totalt gram
Energiprosent fra karbo4,64 %Ikke lavkarboHva betyr dette?

Fremgangsmåte:

Legg hjorteflatbiffen i et passende kar av plast eller stål. Slå over marinaden og dekk med plastfilm. Kjøttet bør marineres i 4-6 dager.

Etter marinering tas kjøttet ut og tørkes godt. Deretter brunes det godt på alle sider og legges i gryte eller kjele. Kjøttet dekkes med like deler marinade og kraft.

Trekk kjøttet til ønsket kjernetemperatur, ca 70 C.

Ta ut kjøttet og la det hvile mens du lager sausen. Den lages ved å brune smør og mel i en kjele. Slå over kraft og marinade som kjøttet er tilberedt i. La sausen koke i 15 minutter. Smak den til med fløte, salt, pepper og brunost.

Skjær kjøttet i tynne skiver og anrett sammen med grønnsaker og en god salat. Råstekte poteter anbefales.

Har du prøvd oppskriften? Sett karakter

1 2 3 4 5 6



Mer info

Forfatter:
Kilde: Kystvilt
(Intern: 9990)
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Stekepanne
Land: Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2003-05-01
Oppdatert dato:2003-05-01


Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Hjortefilet i øl.Hjortefilet i øl.
Denne retten har 105,95 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 1,32 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 6,56 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 11,2.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Hjortekarbonader.Hjortekarbonader.
Denne retten har 149,1 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 2,62 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 11,24 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 8,71.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Helstekt hjortefilet med portvinssaus.Helstekt hjortefilet med portvinssaus.
Denne retten har 170,28 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 6,77 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 8,61 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 16,05.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++




Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.