Marinert helstekt hjorteflatbiff inneholder
140 Kalorier,
2 g Karbo,
10 g Protein og
9 g Fett pr 100 gr
Marinert helstekt hjorteflatbiff har beregnet å ha følgende allergener
Gluten, Melk, Soya,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Marinert helstekt hjorteflatbiff er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere:
13625 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Marinert helstekt hjorteflatbiff!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 140.32 | 783.58 | Kcal |
Protein | 10.12 | 56.51 | gram |
Karbohydrat | 1.63 | 9.10 | gram |
Kostfiber | 0.19 | 1.06 | gram |
Fett | 9.44 | 52.72 | gram |
Mettet fett | 3.09 | 17.26 | gram |
Alkohol | 1.14 % | | | |
Salt | 0.31 | 1.75 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 12.10 | Kr 67.57 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 4 467 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 4,64 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Legg hjorteflatbiffen i et passende kar av plast eller stål. Slå over marinaden og dekk med plastfilm. Kjøttet bør marineres i 4-6 dager.
Etter marinering tas kjøttet ut og tørkes godt. Deretter brunes det godt på alle sider og legges i gryte eller kjele. Kjøttet dekkes med like deler marinade og kraft.
Trekk kjøttet til ønsket kjernetemperatur, ca 70 C.
Ta ut kjøttet og la det hvile mens du lager sausen. Den lages ved å brune smør og mel i en kjele. Slå over kraft og marinade som kjøttet er tilberedt i. La sausen koke i 15 minutter. Smak den til med fløte, salt, pepper og brunost.
Skjær kjøttet i tynne skiver og anrett sammen med grønnsaker og en god salat. Råstekte poteter anbefales.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Kystvilt
(Intern: 9990)
Oppskriften er
middels vanskelig å tilberede
Kategori:
Stekepanne
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2003-05-01
Oppdatert dato:2003-05-01
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift