Marinert makrell (Maquereaux Marinés) inneholder
92 Kalorier,
1 g Karbo,
11 g Protein og
3 g Fett pr 100 gr
Marinert makrell (Maquereaux Marinés) har beregnet å ha følgende allergener
Fisk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Marinert makrell (Maquereaux Marinés) er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere:
4538 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Marinert makrell (Maquereaux Marinés)!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 92.35 | 493.13 | Kcal |
Protein | 10.69 | 57.08 | gram |
Karbohydrat | 1.31 | 7.00 | gram |
Kostfiber | 0.59 | 3.15 | gram |
Fett | 3.07 | 16.39 | gram |
Mettet fett | 0.68 | 3.63 | gram |
Alkohol | 2.22 % | | | |
Salt | 0.11 | 0.61 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 8.32 | Kr 44.43 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 2 136 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 5,67 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Rens og vask fiskene. Tørkes og strøs med salt. Skjær sitronene i tynne skiver. Bind sammen urtene i kvasten.
Hell vinen i en sautépanne. Tilsett løk, gulrotskiver, sitronskiver, eddik, urtekvasten, kryddernellik, salt og pepper. la det få koke opp og få småkoke ca. 10 minutter. Tilsett fiskene og la dem få trekke i ca. 5 minutter.
Ta opp fiskene med hullsleiv og la dem renne godt av. La kraften få koke inn ca 5 minutter til. Fisken legges i en avlang terrin lagvis med løk, gulrot- og sitronskiver. Sil kraften og hell den over fisken. Avkjøl. La terrinen stå tildekket i kjøleskapet minst 12 timer før servering.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Matoppskrift.no
(Intern: 6239)
Oppskriften er
middels vanskelig å tilberede
Kategori:
Kokt/dampet
Land:
Frankrike
Nasjonal/tradisjonsrett
Innlagt dato:2002-11-25
Oppdatert dato:2002-11-25
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift