Mascarponekreme med Sjokoladetrøffel og bringebær inneholder
358 Kalorier,
12 g Karbo,
4 g Protein og
32 g Fett pr 100 gr
Mascarponekreme med Sjokoladetrøffel og bringebær har beregnet å ha følgende allergener
Egg, Melk, Spor-av-egg, Spor-av-gluten, Spor-av-nøtter, Spor-av-Peanøtter, Spor-av-soya,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Mascarponekreme med Sjokoladetrøffel og bringebær er:
Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere:
3890 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Mascarponekreme med Sjokoladetrøffel og bringebær!
| Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
|---|
| Kalorier | 358.19 | 601.16 | Kcal |
| Protein | 3.88 | 6.51 | gram |
| Karbohydrat | 12.46 | 20.91 | gram |
| Kostfiber | 0.93 | 1.56 | gram |
| Fett | 32.33 | 54.26 | gram |
| Mettet fett | 20.35 | 34.15 | gram |
| Salt | 0.10 | 0.18 | gram |
| Pris på oppskriften | Kr 11.32 | Kr 19.00 | Kroner |
| Hele oppskriften veier | 1 007 | gr totalt | gram |
| Energiprosent fra karbo | 13,91 % | Lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Krem:
Pisk eggeplommer og sukker luftig. tilsett mascarpone, limesaft og -skal og pisk det sammen. tilsett fløten og pisk det til en fast krem. fordel kremen i 6 små glass og sett dem kaldt i noen timer.
Sjokoladetrøffel:
Hakk sjokoladen. varm fløten opp. ta den fra varmen og tilsett sjokoladen. Rør til sjokoladen er smeltet o g kjøl det noe av. hell trøffelmassen over den kalde krem.
Settes i kjøleskap evt. til neste dag. Ta desserten ut av kjøleskapet minst ½ time før servering, så trøflen blir kremet. server med bringebær og pynt med mynte.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Alletiders kogebog
(Intern: 22547)
Kategori:
Dessert
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2006-07-14
Oppdatert dato:2006-07-14
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift