Medisterkaker med fyll inneholder
142 Kalorier,
6 g Karbo,
10 g Protein og
9 g Fett pr 100 gr
Medisterkaker med fyll har beregnet å ha følgende allergener
Melk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Medisterkaker med fyll er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Kalorier og næringsinnhold i Medisterkaker med fyll med ingrediensene over!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Verdi pr stykke | Enhet |
---|
Kalorier | 141.66 | 2 675.96 | 133.80 | Kcal |
Protein | 9.94 | 187.77 | 9.39 | gram |
Karbohydrat | 5.98 | 112.96 | 5.65 | gram |
Kostfiber | 0.47 | 8.88 | 0.44 | gram |
Fett | 8.56 | 161.70 | 8.08 | gram |
Mettet fett | 3.63 | 68.57 | 3.43 | gram |
Salt | 1.64 | 30.97 | 1.55 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 4.42 | Kr 83.49 | Kr 4.17 | .- |
Hele oppskriften veier | 1 889 totalt | 1 889 pr porsj | 94 pr stk | gram |
Fremgangsmåte:
1 porsjon gir ca 20
kaker
Medisterdeigen og melken bør ha samme temperatur. Elt medisterdeigen seig med salt.
Spe med melk, litt forsiktig i begynnelsen og øk etter hvert. Elt 2/3 av vœsken inn i deigen. Pass på at deigen blir seig igjen mellom hver gang du sper på mer melk.
Tilsett potetmel og krydder.
Spe i resten av melken.
Del eple og svisker i terninger. Ha alt over i en kjele med 1 dl kokende vann og kok til alt vannet er fordampet.
Lag litt større kaker enn vanlig og klem dem flate. Legg en skje med fyll i midten og "brett" kaken sammen slik at fyllet blir helt innelukket.
Stekes pent brune i panne og trekkes ferdig i kraft eller vann.
Tips!
Lettvinte medisterkaker lager du av 500 g ferdig spedd julefarse og 500 g medisterdeig. Bland godt sammen, form til runde kaker og stek!
Medisterkakene kan også serveres som en selvstendig rett. Server med nykokte poteter, rødkål eller surkål og brun saus.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Matsiden
(Intern: 2310)
Kategori:
Stekepanne
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2002-11-07
Oppdatert dato:2002-11-07
Lesere:
5741 totalt.
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift