Mettende vintersuppe med Pistou





Mettende vintersuppe med Pistou inneholder 88 Kalorier, 7 g Karbo, 1 g Protein og 6 g Fett pr 100 gr
Mettende vintersuppe med Pistou har beregnet å ha følgende allergener Selleri,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.

Mettende vintersuppe med Pistou er: Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar

Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner Oppskriften har opprinnelig 4 porsjoner
Ca 2,5skive(r)bacon
2ssolivenolje
2feddhvitløk
Ca 3,5sstomatpuré
Ca 100grris (ikke hurtig ris)
1boks(er)knuste tomater
Ca 1literkjøttkraft/buljong (eller ca. 4 dl tørr hvitvin og 6 dl kraft)
0,5stksquash
Ca 1,5stkgulrot
2stang(stenger)selleri
2stkpoteter
2tsprovence krydderblanding
1dashsalt
grovmalt pepper
litt sukker
3ssfinhakket persille
nyrevet parmesan

Pistou

Ca 3,5feddhvitløk
basilikumblader fra en stor potte
frisk basilikum
2stkpoteter, kokte (kokes med i suppen)
Ca 1,5dlolivenolje
1dashsalt
1dashpepper
3stkhakkede tomater uten kjerner


Annonse



Næringsdeklarasjon for Mettende vintersuppe med Pistou!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier88.49646.01Kcal
Protein1.3810.07gram
Karbohydrat6.9050.37gram
Kostfiber0.916.64gram
Fett5.9543.44gram
Mettet fett0.946.86gram
Salt0.533.90gram
Pris på oppskriftenKr 2.10Kr 15.33Kroner
Hele oppskriften veier2 920 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Suppen:
Skjær bacon i små biter og stek i olje 2–3 minutter. Tilsett finhakket hvitløk og tomatpuré og stek i 2–3 minutter. Tilsett ris, hermetiske tomater og kraft/buljong og kok opp. Rens og skjær grønnsakene i tynne strimler eller finhakk og ha i gryten sammen med krydder. Kok til grønnsakene er møre – ca 20 min. Smak til med salt, pepper og ev. litt sukker. Serveres rykende varm med et godt dryss nyrevet parmesan og

Pistou:
Finhakk hvitløk og basilikum, knus de kokte potetene, bland sammen og tilsett olje i en tynn stråle, litt etter litt. Kan godt gjøres i en foodprocessor, men ikke kjør for lenge da vil potetene bli seige. Smak til med salt og pepper. Rør inn de hakkede tomatene.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 21596)
Kategori: Suppe
Land: Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2006-03-05
Oppdatert dato:2006-03-05
Lesere: 2090 totalt.

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6




Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Rissuppe med egg.Rissuppe med egg.
Denne retten har 75,72 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 11,43 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 1,88 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 1,24.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++







Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.