Minestrone di Orecchiette e Broccoli inneholder
49 Kalorier,
7 g Karbo,
2 g Protein og
1 g Fett pr 100 gr
Minestrone di Orecchiette e Broccoli har beregnet å ha følgende allergener
Fisk, Gluten, Spor-av-egg, Spor-av-melk, Spor-av-nøtter, Spor-av-selleri, Spor-av-soya,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Minestrone di Orecchiette e Broccoli er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Minestrone di Orecchiette e Broccoli!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 49.01 | 296.36 | Kcal |
Protein | 1.66 | 10.04 | gram |
Karbohydrat | 7.23 | 43.72 | gram |
Kostfiber | 0.87 | 5.26 | gram |
Fett | 1.20 | 7.26 | gram |
Mettet fett | 0.19 | 1.15 | gram |
Alkohol | 0.13 % | | | |
Salt | 0.53 | 3.19 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 2.15 | Kr 13.00 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 2 419 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 59 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Varm oljen i en stor kjele. Ha i løk, hvitløk, chili og ansjos og surr på svak varme i 5-6 minutter, under stadig omrøring.
Ha i passata og vin, og smak til med salt og pepper. Kok opp, legg på lokk og kok på svak varme i 12-15 minutter, mens du rører av og til.
Tilsett kraften. Kok opp, ha i broccoli og la det småkoke ca 5 minutter. Ha i pastaen og kok opp igjen under omrøring. La det småkoke under stadig omrøring til pastaen er al dente, 7-8 minutter eller etter anvisningen på pakken. Smak til med salt og pepper.
Serveres rykende varm i oppvarmede skåler. Ha revet pecorino i en bolle ved siden av.
Denne suppen er fra Puglia i Sør-Italia der man ofte bruker ansjos og broccoli sammen.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Matoppskrift.no
(Intern: 6170)
Oppskriften er
middels vanskelig å tilberede
Kategori:
Suppe
Land:
Italia
Nasjonal/tradisjonsrett
Innlagt dato:2003-02-06
Oppdatert dato:2003-02-06
Lesere:
2481 totalt.
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift