Fotograf:
Mat.no
Minipannekaker med syltet laks inneholder
149 Kalorier,
11 g Karbo,
7 g Protein og
8 g Fett pr 100 gr
Minipannekaker med syltet laks har beregnet å ha følgende allergener
Egg, Fisk, Gluten, Melk, Spor-av-gluten,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Minipannekaker med syltet laks er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere:
4820 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Minipannekaker med syltet laks!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 149.35 | 408.27 | Kcal |
Protein | 7.21 | 19.71 | gram |
Karbohydrat | 11.20 | 30.62 | gram |
Kostfiber | 0.37 | 1.01 | gram |
Fett | 8.33 | 22.77 | gram |
Mettet fett | 3.19 | 8.72 | gram |
Salt | 0.47 | 1.28 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 9.93 | Kr 27.15 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 2 187 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 29,99 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Rens og tørk laksen og skjær den i 24 skiver. Legg lakseskivene på den flate skiven i ett lag, på et fat ca. 6x20x30 cm.
Kok opp eddik sammen med resten av ingrediensene til syltelaken og la småkoke videre under lokk ca. 5 minutter. Hell kokende lake over lakseskivene, legg et stykke bakepapir over og en tallerken som lett "lodd" på toppen. La fatet stå i kjøleskapet minst 1 døgn.
Bland sammen alt til dressingen og la sden trekke i kjøleskapet minst 1/2 time. Smak dressingen godt til med surt , salr og gjerne litt sukker.
Bland mel, bakepulver og salt i en bolle og rør inn melk og sammenvispet egg. Rør inn smøret. Legg en spiseskje røre på fire steder i stekepannen ved varm temperatur. Stek de fire pannekakene ve middels varme ca. 1 minutte på hversisde. Legg pannekakene på fat med lokk og hold dem varme under lokk mens alle stekes.
Ved servering tørkes først lakseskivene godt av seg på papirhåndkle. Anrett på hver tallerken et tårn av 3 minipannekaker med syltet laks og salat mellom.
Legg litt dressing på hvertallerken og server resten ved siden av.
(Oppskrift og bilde fra Karolines Køkkens kokebok)
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Mat.no
(Intern: 83)
Kategori:
Pannekaker
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2002-07-01
Oppdatert dato:2002-07-01
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift