| Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
|---|---|---|---|
| Kalorier | 296.93 | 5 516.96 | Kcal |
| Protein | 7.37 | 136.93 | gram |
| Karbohydrat | 47.72 | 886.64 | gram |
| Kostfiber | 2.69 | 49.98 | gram |
| Fett | 7.91 | 146.97 | gram |
| Mettet fett | 1.83 | 34.00 | gram |
| Salt | 0.42 | 7.87 | gram |
| Pris på oppskriften | Kr 1.81 | Kr 33.63 | Kroner |
| Hele oppskriften veier | 1 858 | gr totalt | gram |
| Energiprosent fra karbo | 64,28 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Randesundslefse.
Mørlefse 2.
Tykklefser.
Hardangerlefse.
Tante Karis Bløytelefser.
Lefse med kling.
Byglandslefse 2.
Sigdalskling 2.
Petras lefser.
Jølstralefse.
Tykklefse fra Eiker.
Søte mørlefser.
Bløtlefser fra Løvøy.
Storlefse/Grytlandslefse.
Marilefse.
Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS
Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6,
4630 Kristiansand
Orgnr.: 911 668 602 mva.