Møsbrømlefse med duppe inneholder
218 Kalorier,
37 g Karbo,
7 g Protein og
4 g Fett pr 100 gr
Møsbrømlefse med duppe har beregnet å ha følgende allergener
Gluten, Melk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Møsbrømlefse med duppe er:
Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 5,1 poeng fra 31 lesere
Lesere:
31490 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Kalorier og næringsinnhold i Møsbrømlefse med duppe med ingrediensene over!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Verdi pr stykke | Enhet |
---|
Kalorier | 218.03 | 8 202.29 | 205.06 | Kcal |
Protein | 7.39 | 278.01 | 6.95 | gram |
Karbohydrat | 37.34 | 1 404.73 | 35.12 | gram |
Kostfiber | 2.86 | 107.59 | 2.69 | gram |
Fett | 3.71 | 139.57 | 3.49 | gram |
Mettet fett | 1.43 | 53.80 | 1.34 | gram |
Salt | 0.06 | 2.13 | 0.05 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 2.83 | Kr 106.46 | Kr 2.66 | .- |
Hele oppskriften veier | 3 762 totalt | 3 762 pr porsj | 94 pr stk | gram |
Energiprosent fra karbo | 68,5 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
1 porsjon gir ca 40
lefser
Smelt smøret og tilsett sirupen. Ha blandingen i melken. Bland i alt det tørre og tilsett. Del deigen i 40 emner, og kjevle ut tynne lefser med en gang.
Stek lefsene på den ene siden over sterk varme. Legg dem oppå hverandre, med klede over og press. Avkjøl. Lefsene legges på takken.
Lag primduppen ved å smelte mysost i melken. Visp i kulturmelk og jevn med hvetemel.
Lefsene legges på takken. Primduppen smøres utover hele flaten. Ha på en klatt seterrømme og litt smeltet smør. Brett først inn en tredjedel, deretter brettes venstre side inn en tredjedel og så høyre side, slik at brettene går litt over hverandre, uten å dekke helt.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Matoppskrift.no
(Intern: 13001)
Kategori:
Lefse
Land:
Norge
Fylke:
Nordland
Nasjonal/tradisjonsrett
Innlagt dato:2003-05-09
Oppdatert dato:2003-05-09
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift