Hvis du ønsker ett grovere müslibrød, bare bytt ut Finax Glutenfri melmix, og i stedet tar Grov glutenfri melmix. Og så legger til 1/2 kopp lys sirup i deigen og evt øke mengden av salt til 1 ts. Oppskriften inneholder
200 Kalorier,
37 g Karbo,
3 g Protein og
4 g Fett pr 100 gr
Oppskriften har følgende allergener
Melk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Muslibrød glutenfritt er:
Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3,5 poeng fra 2 lesere
Lesere:
9821 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Kalorier og næringsinnhold i Muslibrød glutenfritt med ingrediensene over!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Verdi pr stykke | Enhet |
---|
Kalorier | 200.13 | 1 765.15 | 80.23 | Kcal |
Protein | 2.66 | 23.46 | 1.07 | gram |
Karbohydrat | 37.15 | 327.66 | 14.89 | gram |
Kostfiber | 2.49 | 21.96 | 1.00 | gram |
Fett | 3.99 | 35.19 | 1.60 | gram |
Mettet fett | 2.10 | 18.52 | 0.84 | gram |
Salt | 0.85 | 7.50 | 0.34 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 3.02 | Kr 26.64 | Kr 1.21 | .- |
Hele oppskriften veier | 882 totalt | 882 pr porsj | 40 pr stk | gram |
Energiprosent fra karbo | 74,25 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
1 porsjon gir ca 22
skiver
Smuldre gjæren i en bolle og tilsett lunkent vann. Rør til den er oppløst.
Tilsett smør, salt og melmix. Elt i maskin i 5 minutter. Bland så inn muslien forsiktig.
Deigen helles i en smurt avlang form som rommer 1,5 liter.
Sett til heving i 30 minutter tildekket.
Pensle brødet med vann og dryss over litt musli.
Stek ved 200 grader nede i ovne i ca 30 minutter.
Kjøl ned på rist.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Finax
(Intern: 3342)
Oppskriften er
middels vanskelig å tilberede
Kategori:
Brød
Diett/allergi:
Glutenfri
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2011-01-10
Oppdatert dato:2011-01-10
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift