Nå er det hjort inneholder
105 Kalorier,
5 g Karbo,
7 g Protein og
6 g Fett pr 100 gr
Nå er det hjort har beregnet å ha følgende allergener
Melk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Nå er det hjort er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 4 poeng fra 2 lesere
Lesere:
7911 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Nå er det hjort!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 105.36 | 617.91 | Kcal |
Protein | 6.90 | 40.47 | gram |
Karbohydrat | 4.98 | 29.21 | gram |
Kostfiber | 0.84 | 4.93 | gram |
Fett | 6.24 | 36.60 | gram |
Mettet fett | 3.99 | 23.40 | gram |
Salt | 0.45 | 2.67 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 7.72 | Kr 45.28 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 2 346 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 18,9 % | Lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Skrell røttene og del opp i biter. Kokes møre i vannet. Mos med en stapper eller kjør i food processor. Rør inn fløte til passe tykkelse. Kok opp og smak godt til. Rør evt. inn smørklatten.
Kok opp kraft til sausen og visp inn fløten. La det koke inn til ca. 2/3. Visp inn smøret, litt etter litt. Smak til med en rødvinskvett. Ha de hele bærene i sausen. Sausen kan jevnes med 2-3 ts maisenna utrørt i kaldt vann.
Brun fileten pent på alle sider i varm panne. Salte og pepre. Legg fileten over i et ildfast fat/form og sett det i 225 gr varm ovn i 5-7 minutter. La fileten få hvile i 10 minutter før du skjærer den i litt tykke skiver.
Fordel kjøttet på varme tallerkener. Ha rød puré, dampede grønnsaker og pannestekte potetskiver til. Litt saus over til slutt - og resten i sausenebb.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Gladimat.no
(Intern: 21805)
Kategori:
Ovnsrett
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2006-04-16
Oppdatert dato:2006-04-16
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift