Web Analytics Made Easy -
StatCounter
Nøddesteg oppskrift med næringsinnhold, allergener, og pris.

Nøddesteg



Nøddesteg inneholder 166 Kalorier, 9 g Karbo, 5 g Protein og 11 g Fett pr 100 gr
Nøddesteg har beregnet å ha følgende allergener Egg, Gluten, Melk, Nøtter, Selleri, Spor-av-melk, Spor-av-selleri,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.

Nøddesteg er: Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar


Annonse



Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner Oppskriften har opprinnelig 4 porsjoner
1dlvalnødder
1dlmandler
1dlhasselnødder
300grselleri
1stkløk
1tsgrønsagsbouillon
1dlvann
1dlrasp
1,5tssalt
1tspepper
3stkegg
1stk liteeple syrlig
Ca 18stkstenfrie svesker
1dashsmør
sesamfrø




Næringsdeklarasjon for Nøddesteg!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier166.30492.17Kcal
Protein5.4116.01gram
Karbohydrat9.3227.58gram
Kostfiber3.4710.27gram
Fett11.1633.03gram
Mettet fett1.574.65gram
Salt1.043.09gram
Pris på oppskriftenKr 5.01Kr 14.83Kroner
Hele oppskriften veier1 184 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Finthak nødder og mandler. Evt. i en blender Skyl og istandgør sellerien og pil løget. Riv begge dele på den grove side af et råkostjern. Opløs bouillonen i kogende vand. Smør en sandkageform med smør og drys sesamfrø rundt i formen.

Forvarm ovnen til 200° C Rør nødder, mandler, selleri, løg, bouillon, rasp salt og peber sammen. Rør tilsidst æggene i et ad gangen.
Skræl æblet, del det i kvarte, fjern kernehuset og skær det i tynde både. Hæld halvdelen af farsen i formen, læg svesker i en lang stribe på midten og æblebådene ovenpå.
Læg resten af farsen henover og tryk den godt ned. Kom et par smørklatter på toppen. Stil formen i en bradepande med ca. ½ l vand (vandbad) og bag stegen nederst i ovnen i ca. 50 min.

Har du prøvd oppskriften? Sett karakter

1 2 3 4 5 6



Mer info

Forfatter:
Kilde: Hamduved.dk
(Intern: 1041)
Kategori: Ovnsrett
Diett/allergi: Vegetarmat
Land: Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2002-08-27
Oppdatert dato:2002-08-27
Lesere: 4641 totalt.

Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.









Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.