Fotograf:
Mat.no
Nøttebrød med sesamfrø inneholder
286 Kalorier,
34 g Karbo,
9 g Protein og
12 g Fett pr 100 gr
Nøttebrød med sesamfrø har beregnet å ha følgende allergener
Gluten, Melk, Nøtter, Sesam, Spor-av-lupiner, Spor-av-sulfitt,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Nøttebrød med sesamfrø er:
Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere:
3872 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Kalorier og næringsinnhold i Nøttebrød med sesamfrø med ingrediensene over!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Verdi pr stykke | Enhet |
---|
Kalorier | 286.24 | 3 954.41 | 1 977.20 | Kcal |
Protein | 9.03 | 124.75 | 62.37 | gram |
Karbohydrat | 34.21 | 472.61 | 236.31 | gram |
Kostfiber | 3.54 | 48.91 | 24.45 | gram |
Fett | 11.80 | 163.02 | 81.51 | gram |
Mettet fett | 2.27 | 31.36 | 15.68 | gram |
Salt | 0.06 | 0.88 | 0.44 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 3.43 | Kr 47.39 | Kr 23.69 | .- |
Hele oppskriften veier | 1 382 totalt | 1 382 pr porsj | 691 pr stk | gram |
Energiprosent fra karbo | 47,8 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
1 porsjon gir ca 2
brød
Lunk melken og smuldre gjæren opp i den. Ha i salt, honning, smeltet smør, valnøttkjerner og sesamfrø. Bland godt sammen og ha i så mye hvetemel at du får en passe fast deig. La deigen heve under plast på lunt sted til ca. dobbel størrelse. Del deigen i to, og trill hvert emne til runde brød.
Snitt i brødene for å få en fin fasong. La brødene etterheve på smurt stekeplate eller bakepapir på lunt sted under plast. Pensles med sammenvispet egg eller vann og dryss over litt havregryn. Stek brødene nederst i ovnen.
Avkjøl dem på rist.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Mat.no
(Intern: 278)
Kategori:
Brød
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2002-07-10
Oppdatert dato:2002-07-10
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift