Fotograf:
Mat.no
Nøttebrød med sesamfrø inneholder
286 Kalorier,
34 g Karbo,
9 g Protein og
12 g Fett pr 100 gr
Nøttebrød med sesamfrø har beregnet å ha følgende allergener
Gluten, Melk, Nøtter, Sesam, Spor-av-lupiner, Spor-av-sulfitt,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Nøttebrød med sesamfrø er:
Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere:
3624 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Kalorier og næringsinnhold i Nøttebrød med sesamfrø med ingrediensene over!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Verdi pr stykke | Enhet |
---|
Kalorier | 285.68 | 3 946.67 | 1 973.33 | Kcal |
Protein | 8.83 | 121.99 | 60.99 | gram |
Karbohydrat | 34.21 | 472.61 | 236.31 | gram |
Kostfiber | 2.85 | 39.37 | 19.69 | gram |
Fett | 11.98 | 165.50 | 82.75 | gram |
Mettet fett | 2.37 | 32.74 | 16.37 | gram |
Salt | 0.06 | 0.89 | 0.45 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 3.43 | Kr 47.39 | Kr 23.69 | .- |
Hele oppskriften veier | 1 382 totalt | 1 382 pr porsj | 691 pr stk | gram |
Energiprosent fra karbo | 47,89 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
1 porsjon gir ca 2
brød
Lunk melken og smuldre gjæren opp i den. Ha i salt, honning, smeltet smør, valnøttkjerner og sesamfrø. Bland godt sammen og ha i så mye hvetemel at du får en passe fast deig. La deigen heve under plast på lunt sted til ca. dobbel størrelse. Del deigen i to, og trill hvert emne til runde brød.
Snitt i brødene for å få en fin fasong. La brødene etterheve på smurt stekeplate eller bakepapir på lunt sted under plast. Pensles med sammenvispet egg eller vann og dryss over litt havregryn. Stek brødene nederst i ovnen.
Avkjøl dem på rist.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Mat.no
(Intern: 278)
Kategori:
Brød
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2002-07-10
Oppdatert dato:2002-07-10
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift