Østerriksk eggepannekake (Kaiserschmarren) inneholder
183 Kalorier,
21 g Karbo,
6 g Protein og
7 g Fett pr 100 gr
Østerriksk eggepannekake (Kaiserschmarren) har beregnet å ha følgende allergener
Egg, Gluten, Melk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Østerriksk eggepannekake (Kaiserschmarren) er:
Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3,8 poeng fra 4 lesere
Lesere:
8071 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Østerriksk eggepannekake (Kaiserschmarren)!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 183.02 | 456.98 | Kcal |
Protein | 6.46 | 16.13 | gram |
Karbohydrat | 20.79 | 51.91 | gram |
Kostfiber | 1.05 | 2.62 | gram |
Fett | 6.63 | 16.55 | gram |
Mettet fett | 3.25 | 8.11 | gram |
Alkohol | 1.75 % | | | |
Salt | 0.26 | 0.65 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 4.34 | Kr 10.84 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 999 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 45,43 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
La rosinene trekke i romtemperatur i ca 30 minutter.
Skill eggeplommer og hviter, pisk eggedosis av plommer og sukker. Tilsett mel, melk, salt og rosiner.
Stivpisk eggehvitene og vend dem forsiktig inn i røren.
Smelt halvparten av smøret i en stor stekepanne over svak varme. Hell i røren og stek pannekaken vakkert gyllenbrun på undersiden. Del pannekaken i mindre stykker med to gafler, vend stykkene på den andre siden i resten av smøret.
Dryss melis over pannekakestykkene og legg dem pent opp i en haug på et rykende varmt fat. Server omgående, enten som dessert eller til kaffe.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Matoppskrift.no
(Intern: 12314)
Oppskriften er
middels vanskelig å tilberede
Kategori:
Dessert
Land:
Østerrike
Nasjonal/tradisjonsrett
Innlagt dato:2003-05-07
Oppdatert dato:2003-05-07
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift