Fotograf:Freia Brownies, Oreo og red velvet på en gang! Bare hør på dette: fløyelsrød brownie, myk Oreo ostekrem og mørk deilig sjokoladeglasur med Dronning Sjokolade, toppet med sprø Oreo kjeks! Det er bevist, det kan ikke bli for mye av det gode.
Tips
Dypp kniven i varmt vann og tørk av den mellom hver gang du kutter, så blir stykkene rene og pene.
Husk å bruke pastafarge fra boks og ikke flytende konditorfarge (gir ikke sterk nok farge). Fås kjøpt i velassorterte dagligvarebutikker, spesialbutikk med bakeutstyr, eller på nett.
Oppskriften inneholder 442 Kalorier, 47 g Karbo, 4 g Protein og 26 g Fett pr 100 gr Oppskriften har følgende allergener Egg, Gluten, Melk, Soya, Spor-av-gluten, Spor-av-nøtter, Sulfitt, Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Bunn
Smelt smør og hell det i en bakebolle. Rør inn i følgende rekkefølge: sukker, vaniljesukker, kakao, salt, rødfarge og eddik. Slå sammen egg som røres inn. Vend til slutt inn mel, ikke rør for mye. Hell røren i en form (20×20 cm), kledd med bakepapir. Stek på 175 °C i ca. 18 minutter. Avkjøl. Fjern bakepapiret fra bunnen, dekk kakeformen med plastfolie og legg bunnen tilbake.
Ostekrem
Pisk sammen smør og Philadelphia kremost til det er klumpfritt. Tilsett litt og litt melis og pisk til massen er glatt. Rør til slutt inn hakket kjeks. Stryk kremen jevnt utover browniebunnen. Sett kaldt i 30 minutter.
Glasur
Varm opp fløte til kokepunktet. Tilsett hakket sjokolade og rør til det er glatt, ha i smør og rør glatt igjen. Hell glasur over ostekremen, og stryk den jevnt utover.
Pynt
Dryss over hakket Oreo kjeks. Settes kaldt minimum 30 minutter før den kuttes opp.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:Knut Pettersen Kilde:Freia
(Intern: 33070)
Tilberedningstid:
60 min +
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori:
Kaker Innlagt dato:2017-06-05
Oppdatert dato:2017-06-05
Lesere: 2081 totalt.