Orrfugl-gryte





Orrfugl-gryte inneholder 107 Kalorier, 3 g Karbo, 7 g Protein og 7 g Fett pr 100 gr
Orrfugl-gryte har beregnet å ha følgende allergener Gluten, Melk, Selleri, Spor-av-lupiner, Spor-av-sulfitt, Sulfitt,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.

Orrfugl-gryte er: Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar

Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner Oppskriften har opprinnelig 4 porsjoner
1kgflådde lår fra orrfugl
200grflesk, lettsaltet
1dashsmør til bruning
1stkløk
1sstomatpuré
1sshonning
2ssbalsamico
1stk litepurre
2stkgulrøtter
0,5stksellerirot
5stkeinerbær, knusteIngrediensen er ikke med i næringsutregningen. Les mer!
1tsknust svart pepper
0,25tsnellik
1stklaurbærblad
7dlkraft
3dlseterrømme
2sshvetemel utrørt i litt fløte
100grskogsopp
persille


Annonse



Næringsdeklarasjon for Orrfugl-gryte!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier107.49744.91Kcal
Protein7.4751.77gram
Karbohydrat2.9120.17gram
Kostfiber0.906.24gram
Fett7.1349.41gram
Mettet fett3.4323.77gram
Salt0.553.83gram
Pris på oppskriftenKr 10.42Kr 72.21Kroner
Hele oppskriften veier2 772 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Start med å dele lårene i stykker. Kutt flesk i små terninger, vask og rens grønnsakene for så å kutte også dem i terninger. Løken renses og kuttes i båter.

Brun lårstykkene sammen med flesket i en gryte. Tilsett løk, og surr sammen i ett minutt.

Ha i tomatpuré, eddik og honning. Tilsett grønnsakene og slå over kraft til alt sammen er så vidt dekket. Tilsett krydderet. Pepperen bør være grovknust i en morter eller liknende. Kok forsiktig under lokk til kjøttet er mørt, 45-60 minutter.

Tilsett det utrørte hvetemelet og kok ca 5 minutter til for å få vekk den litt tunge melsmaken. Strø over stekt sopp og persille før servering.

Server en luftig og god potetpuré til, som absorberer den gode sausen.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 8092)
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Gryterett
Land: Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2003-04-22
Oppdatert dato:2003-04-22
Lesere: 7517 totalt.

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6




Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.









Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.