Web Analytics Made Easy -
StatCounter
Orrfugl-gryte oppskrift med næringsinnhold, allergener, og pris.

Orrfugl-gryte



Orrfugl-gryte inneholder 107 Kalorier, 3 g Karbo, 7 g Protein og 7 g Fett pr 100 gr
Orrfugl-gryte har beregnet å ha følgende allergener Gluten, Melk, Selleri, Spor-av-lupiner, Spor-av-sulfitt, Sulfitt,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.

Orrfugl-gryte er: Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar


Annonse



Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner Oppskriften har opprinnelig 4 porsjoner
1kgflådde lår fra orrfugl
200grflesk, lettsaltet
1dashsmør til bruning
1stkløk
1sstomatpuré
1sshonning
2ssbalsamico
1stk litepurre
2stkgulrøtter
0,5stksellerirot
5stkeinerbær, knusteIngrediensen er ikke med i næringsutregningen. Les mer!
1tsknust svart pepper
0,25tsnellik
1stklaurbærblad
7dlkraft
3dlseterrømme
2sshvetemel utrørt i litt fløte
100grskogsopp
persille




Næringsdeklarasjon for Orrfugl-gryte!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier107.49744.91Kcal
Protein7.4751.77gram
Karbohydrat2.9120.17gram
Kostfiber0.906.24gram
Fett7.1349.41gram
Mettet fett3.4323.77gram
Salt0.553.83gram
Pris på oppskriftenKr 10.42Kr 72.21Kroner
Hele oppskriften veier2 772 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Start med å dele lårene i stykker. Kutt flesk i små terninger, vask og rens grønnsakene for så å kutte også dem i terninger. Løken renses og kuttes i båter.

Brun lårstykkene sammen med flesket i en gryte. Tilsett løk, og surr sammen i ett minutt.

Ha i tomatpuré, eddik og honning. Tilsett grønnsakene og slå over kraft til alt sammen er så vidt dekket. Tilsett krydderet. Pepperen bør være grovknust i en morter eller liknende. Kok forsiktig under lokk til kjøttet er mørt, 45-60 minutter.

Tilsett det utrørte hvetemelet og kok ca 5 minutter til for å få vekk den litt tunge melsmaken. Strø over stekt sopp og persille før servering.

Server en luftig og god potetpuré til, som absorberer den gode sausen.

Har du prøvd oppskriften? Sett karakter

1 2 3 4 5 6



Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 8092)
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Gryterett
Land: Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2003-04-22
Oppdatert dato:2003-04-22
Lesere: 8305 totalt.

Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.









Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.