Web Analytics Made Easy -
StatCounter
Osso Buco med Risotto Milanese oppskrift med næringsinnhold, allergener, og pris.

Osso Buco med Risotto Milanese



Osso Buco med Risotto Milanese inneholder 100 Kalorier, 9 g Karbo, 7 g Protein og 3 g Fett pr 100 gr
Osso Buco med Risotto Milanese har beregnet å ha følgende allergener Melk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.

Osso Buco med Risotto Milanese er: Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar


Annonse



Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner Oppskriften har opprinnelig 4 porsjoner
1kgkalveskank i skiver (med margben)
3dlhvitvin
2dlbuljong
375grflådde og hakkede tomater
0,5bunt(er)bredbladet persille
1stksitron, skallet revet
Ca 1,5feddhvitløk
60grsmør

Risotto:

40grsmør
1stk litehakket løk
350grris (helst risottoris)
1literbuljong (etter behov)
2dlhvitvin
parmesan
0,5tssafran




Næringsdeklarasjon for Osso Buco med Risotto Milanese!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier99.88920.54Kcal
Protein6.5760.55gram
Karbohydrat8.7580.64gram
Kostfiber0.433.96gram
Fett3.1929.40gram
Mettet fett1.8116.68gram
Alkohol1.29 %
Salt0.444.07gram
Pris på oppskriftenKr 13.45Kr 123.96Kroner
Hele oppskriften veier3 687 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Brun kjøttskivene i smøret, to av gangen. Legg alt kjøttet flatt i gryten, så margen ikke faller ut. Hell vinen over og la den koke i 10 min. Tilsett dernest tomatene og la retten koke. Til sist tilsettes buljongen og det krydres med salt og pepper. La det snurre i minst 11/2 time. Lag en blanding av hakket persille, finhakket hvitløk og revet sitronskall. Denne blanding kaldes Gremolata, og serveres tradisjonellt som dryss på Osso Buco.

Risotto:
smelt smøret i en gryte og stek løkene klare. Tilsett risene og stek dem kort, til de skifter farve. Tilsett vinen og la den koke nesten bort. Nå tilsettes varm buljong litt av gangen, i takt med at risene tar opp væsken. Etter ca. 20 min. omrøres der forsiktig. Risene skal ha ca. 30 min. i alt. Den ferdige risotto røres med friskrevet parmesan og smør etter behag.

Har du prøvd oppskriften? Sett karakter

1 2 3 4 5 6



Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 25761)
Kategori: Kokt/dampet
Land: Italia
Innlagt dato:2009-05-02
Oppdatert dato:2009-05-02
Lesere: 2911 totalt.

Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Ossibuchi al Pomodoro.Ossibuchi al Pomodoro.
Denne retten har 99,35 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 5,78 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 2,31 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 23,98.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Kalverulade med reker.Kalverulade med reker.
Denne retten har 63,54 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 2,01 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 1,74 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 9,44.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Kalvepølser.Kalvepølser.
Denne retten har 197,12 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 2,92 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 13,74 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 10,44.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Kalvestek i gryte 2.Kalvestek i gryte 2.
Denne retten har 118,57 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 0,96 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 7,19 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 14,3.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++







Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.