Fotograf:
Norges sjømatråd
Overfylt dobbeldekker med reker og caesardressing inneholder
262 Kalorier,
24 g Karbo,
12 g Protein og
13 g Fett pr 100 gr
Overfylt dobbeldekker med reker og caesardressing har beregnet å ha følgende allergener
Egg, Fisk, Gluten, Melk, Sennep, Skalldyr, Spor-av-melk, Spor-av-nøtter, Spor-av-soya, Spor-av-sulfitt, Sulfitt,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Overfylt dobbeldekker med reker og caesardressing er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere:
3837 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Overfylt dobbeldekker med reker og caesardressing!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 261.89 | 478.60 | Kcal |
Protein | 12.32 | 22.51 | gram |
Karbohydrat | 24.09 | 44.02 | gram |
Kostfiber | 1.11 | 2.03 | gram |
Fett | 12.67 | 23.15 | gram |
Mettet fett | 2.07 | 3.78 | gram |
Salt | 0.76 | 1.38 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 7.05 | Kr 12.88 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 731 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 36,79 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Dressingen:
Ha alle ingrediensene unntatt oljen i en foodprosessor og kjør til en jevn masse. Tilsett oljen i jevn strøm mens maskinen går. Smak til med salt og pepper og oppbevar i kjøleskap.
Del brødene, legg en skive ost på hvert brød og sett dem under grill i stekeovn til osten smelter. Avkjøl litt.
Fordel, salat, reker og litt dressing på halvparten av brødene og legg den andre halvdelen over.
Tips
I stedet for caesardressing kan man bruke den dressingen man ønsker.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Norges sjømatråd
(Intern: 2752)
Tilberedningstid:
10 min
Oppskriften er
enkel å tilberede
Kategori:
Smørbrød
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2002-12-11
Oppdatert dato:2002-12-11
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift