Fotograf:
Kylling.no
Ovnsbakt kyllinggryte med tomat og brie inneholder
155 Kalorier,
13 g Karbo,
13 g Protein og
5 g Fett pr 100 gr
Ovnsbakt kyllinggryte med tomat og brie har beregnet å ha følgende allergener
Melk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Ovnsbakt kyllinggryte med tomat og brie er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3,5 poeng fra 2 lesere
Lesere:
8450 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Ovnsbakt kyllinggryte med tomat og brie!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 154.51 | 752.27 | Kcal |
Protein | 13.05 | 63.54 | gram |
Karbohydrat | 13.13 | 63.93 | gram |
Kostfiber | 0.73 | 3.55 | gram |
Fett | 5.37 | 26.15 | gram |
Mettet fett | 2.57 | 12.51 | gram |
Salt | 0.97 | 4.71 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 9.56 | Kr 46.55 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 1 948 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 33,99 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Forvarm ovnen til 180 °C.
Varm oljen i en stekepanne eller kjele som tåler å stå i stekeovnen. Tilsett løken og fres den til den er myk og blank.
Tilsett spekeskinke eller bacon og fres videre i ca. 2 minutter. Tilsett kylling og hvitløk og fres videre til kyllingen har fått litt farge. Rør inn ris, tomatsaus, buljongterning og ca. 1/2 l vann. Krydre med salt og pepper, og kok opp.
Sett lokk på pannen, eller dekk med folie og sett inn i stekeovnen. Bak i ovnen i ca. 30 minutter, eller til risen har absorbert det meste av væsken.
La pannen hvile på benken med lokket på i 5 minutter. Rør inn hakket basilikum. Sett på grillelementet i ovnen.
Legg brien som et lokk på toppen av risen og plasser pannen under grillen i ca. 5 minutter eller til osten begynner å smelte og bli gyllen.
Dryss over basilikum og server.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Kylling.no
(Intern: 25301)
Kategori:
Gryterett
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2008-11-25
Oppdatert dato:2008-11-25
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift