Fotograf:
Norges sjømatråd
Ovnsbakt laksefilet 2 inneholder
205 Kalorier,
1 g Karbo,
15 g Protein og
16 g Fett pr 100 gr
Ovnsbakt laksefilet 2 har beregnet å ha følgende allergener
Fisk, Melk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Ovnsbakt laksefilet 2 er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 4,3 poeng fra 3 lesere
Lesere:
13409 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Ovnsbakt laksefilet 2!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 205.38 | 567.36 | Kcal |
Protein | 14.92 | 41.22 | gram |
Karbohydrat | 0.67 | 1.85 | gram |
Kostfiber | 0.59 | 1.63 | gram |
Fett | 15.76 | 43.54 | gram |
Mettet fett | 4.79 | 13.23 | gram |
Salt | 0.11 | 0.30 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 16.17 | Kr 44.67 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 1 105 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 1,3 % | Lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Skjær fileten i 8 like store stykker. Strø litt salt over stykkene på begge sider.
Legg dem i en smurt ildfast form. Del en sitron på langs. Skjær halvdelene i skiver som legges mellom laksestykkene. Riv skallet av den andre sitonen og dryss det over fisken. Klipp persillen grovt og dryss den over fisken. Ha e1 ts creme fraiche på hvert laksestykke. Settes i stekeovn,øverste rille, ca 175 grader.
Stekes ca 15 minutter, til fisken er gjennomstekt. Serveres straks med godt brød eller rundstykker og en frisk salat. Kokte poteter smaker også godt.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Norges sjømatråd
(Intern: 1236)
Tilberedningstid:
30 min
Oppskriften er
middels vanskelig å tilberede
Kategori:
Ovnsrett
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2002-09-01
Oppdatert dato:2002-09-01
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift