Fotograf:Rosemarie Pettersen Dette er ypperlig tilbehør til forskjellige retter, men krever 2 ildfaste former pga rødbetene som vi bakte for seg selv. Ellers blir det så mye farge på det andre.
Ovnsbakte rødbeter med litt krydder og olivenolje er utrolig godt. Rødbeter er ikke så vanlig å bruke.
Gjør klar en stor og en liten ildfast form.
Skrell og vask grønnsakene.
Kutt gulrot, sellerirot, rødbeter og knutekål i smale, grove biter eller båter.
Sjalottløk deles i2 og hvitløkfedd kuttes i små biter. Vårløk kan og brukes og da kuttes i biter.
Legg rødbetene i den lille formen og resten i den store.
Hell over litt god olivenolje, salt og pepper og rosmarin.
Begge 2 bakes ved 200 grader i ca 30-40 minutter til de er møre.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:Knut Pettersen Kilde:Rosemarie Pettersen
(Intern: 34298)
Tilberedningstid:
40-60 min
Oppskriften er enkel å tilberede
Kategori:
Tilbehør Innlagt dato:2018-10-04
Oppdatert dato:2018-10-04