Fotograf:Dansukker Snacks som kan serveres før eller kanskje etter en bedre middag.
Oppskriften inneholder 146 Kalorier, 11 g Karbo, 4 g Protein og 9 g Fett pr 100 gr Oppskriften har følgende allergener Melk, Spor-av-nøtter, Spor-av-Peanøtter, Spor-av-soya, Sulfitt, Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Vask rødbetene. Kok dem myke, ca. 30 minutter. Skyll dem i kaldt vann og gni av skallet. Kutt hver rødbete i fire, og legg i en smurt ildfast form. Bland sukker og olje, og hell over rødbetebåtene. Strø på salt. Bakes midt i ovnen ved 225 °C i ca. 10 minutter.
Bland sammen ingrediensene til dressingen. Rist pinjekjernene i en tørr stekepanne. Fordel rødbetene i fire skåler eller asjetter. Smuldre over fetaosten og strø på pinjekjernene. Drypp over dressingen eller server den ved siden av.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:Knut Pettersen Kilde:Dansukker
(Intern: 35325)
Tilberedningstid:
20-40 min
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori:
Snacks Innlagt dato:2020-07-30
Oppdatert dato:2020-07-30