Fotograf:Dansukker Snacks som kan serveres før eller kanskje etter en bedre middag.
Oppskriften inneholder 145 Kalorier, 11 g Karbo, 4 g Protein og 9 g Fett pr 100 gr Oppskriften har følgende allergener Melk, Spor-av-nøtter, Spor-av-Peanøtter, Spor-av-soya, Sulfitt, Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Vask rødbetene. Kok dem myke, ca. 30 minutter. Skyll dem i kaldt vann og gni av skallet. Kutt hver rødbete i fire, og legg i en smurt ildfast form. Bland sukker og olje, og hell over rødbetebåtene. Strø på salt. Bakes midt i ovnen ved 225 °C i ca. 10 minutter.
Bland sammen ingrediensene til dressingen. Rist pinjekjernene i en tørr stekepanne. Fordel rødbetene i fire skåler eller asjetter. Smuldre over fetaosten og strø på pinjekjernene. Drypp over dressingen eller server den ved siden av.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Forfatter:Knut Pettersen Kilde:Dansukker
(Intern: 35325)
Tilberedningstid:
20-40 min
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori:
Snacks Innlagt dato:2020-07-30
Oppdatert dato:2020-07-30
Lesere: 400 totalt.