Fotograf:Dansukker Pære og mango setter en fin spiss på alle slags matretter, og er nydelige å kombinere i en chutney. Denne pære- og mangochutneyen kan serveres til alt fra grillet kylling til ostefat.
Oppskriften inneholder 81 Kalorier, 16 g Karbo, 1 g Protein og 1 g Fett pr 100 gr Oppskriften har ikke allergener
Skrell, fjern stenen og hakk mangoen og rødløken. Del chilien i to, fjern kjernene, og finhakk den. Ha olje i en gryte og surr ingrediensene i noen minutter. Tilsett revet ingefær.
Tilsett hvitvinseddik, sitronsaft, vann og brun farin, og la det koke i 10 minutter.
Skrell pærene, fjern kjernehuset og skjær dem i mindre biter. Tilsett dette i chutneyen. La det koke videre i 20–25 minutter.
Ta kjelen av varmen. Hell chutneyen på et varmt, sterilisert glass. Sett lokk på glasset, og oppbevar det i kjøleskapet.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:Knut Pettersen Kilde:Dansukker
(Intern: 35119)
Tilberedningstid:
40-60 min
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori:
Konservering Innlagt dato:2020-06-17
Oppdatert dato:2020-06-17