Pakistanske Chapati inneholder
273 Kalorier,
50 g Karbo,
8 g Protein og
4 g Fett pr 100 gr
Pakistanske Chapati har beregnet å ha følgende allergener
Gluten,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Pakistanske Chapati er:
Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 4,6 poeng fra 15 lesere
Lesere:
13092 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Pakistanske Chapati!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 272.67 | 245.40 | Kcal |
Protein | 8.41 | 7.57 | gram |
Karbohydrat | 49.72 | 44.75 | gram |
Kostfiber | 3.47 | 3.12 | gram |
Fett | 3.69 | 3.32 | gram |
Mettet fett | 0.42 | 0.38 | gram |
Salt | 0.00 | 0.00 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 0.92 | Kr 0.83 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 360 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 72,93 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Bland det hele sammen og del deigen i 4 boller. Form dem til små pannekaker og rull dem ut på melet bord til de er tynne og ca. 20 cm i diameter. Bakes på en tørr panne. Olje nok i deigen — ellers pensle litt olje på pannen. Mens det bakes på pannen dreies og trykkes det lett. Vendes og gjenta til brødet er bakt. Hold brødene varme i et klede i en kurv eller annet. Brødet brukes normalt som "kniv og gaffel"…det rives i mindre stykker og brukes til å skyfle ris og annet godt inn i munnen med.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Alletiders kogebog
(Intern: 22405)
Kategori:
Brød
Diett/allergi:
Uten melk
Land:
Pakistan
Innlagt dato:2006-06-27
Oppdatert dato:2006-06-27
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift