Pallottoline e Pasta in Brodo inneholder
111 Kalorier,
10 g Karbo,
8 g Protein og
4 g Fett pr 100 gr
Pallottoline e Pasta in Brodo har beregnet å ha følgende allergener
Egg, Gluten, Melk, Spor-av-egg, Spor-av-gluten, Spor-av-melk, Spor-av-soya,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Pallottoline e Pasta in Brodo er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Pallottoline e Pasta in Brodo!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 110.77 | 272.88 | Kcal |
Protein | 7.57 | 18.65 | gram |
Karbohydrat | 10.08 | 24.83 | gram |
Kostfiber | 0.60 | 1.48 | gram |
Fett | 4.33 | 10.67 | gram |
Mettet fett | 1.97 | 4.85 | gram |
Salt | 1.02 | 2.52 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 3.73 | Kr 9.19 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 985 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 36,39 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Lag kjøttbollene. Smuldre brødet i en liten bolle, tilsett melk og la det trekke. I mellomtiden har du kjøttdeig, hvitløk, parmesan, persille og egg i en større bolle. Riv masse muskatnøtt i og smak til med salt og pepper.
Klem ut så mye melk som mulig av brødet, og det i kjøttdeigblandingen. Kna alt godt sammen med hendene. Vask hendene, skyll dem i kaldt vann og form små kjøttboller på størrelse med klinkekuler.
Hell begge suppeboksene i en stor kjele, tilsett vann etter anvisningen på boksen, og ha i en ekstra boks vann. Ha i salt og pepper og kok opp.
Slipp kjøttbollene oppi suppen, brekk pastaen i småbiter og tilsett denne. Kok op suppen mens du rører forsiktig. La den småkoke under stadig omrøring i 7-8 minutter eller etter anvisning på pakken.
Serveres rykende varm i oppvarmede skåler, drysset med persille og nyrevet parmesan.
Selv om denne suppen kommer fra solfylte Sicilia, er den mektig nok til kveldsmat en vinterdag.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Matoppskrift.no
(Intern: 6173)
Oppskriften er
middels vanskelig å tilberede
Kategori:
Suppe
Land:
Italia
Nasjonal/tradisjonsrett
Innlagt dato:2003-02-06
Oppdatert dato:2003-02-06
Lesere:
2327 totalt.
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift