Fotograf:Rosemarie Pettersen En skikkelig varm suppe som kan lages hot om en ønsker. Varmer en kald kropp i førjulsstrida. Tilsett hakket chili eller chilisaus i suppa for en sterkere versjon.
Varm olje i en stor gryte. Surr løken gyllen og så tilsett alle de andre grønnsakene. La det surre litt til grønnsakene er gyldne. Rør inn tomatpure, tomat, buljong og krydder. Kokes til det er mørt.
Kjøttbollene
Rør inn alle urter og krydder i kjøttdeigen. Form pene boller som du lar koke med suppen de siste 5 minuttene
Server i dype tallerkner.
Pynt med strimlet kål, urter, tomatbiter og limebåt som skal skvises over før du spiser.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:Knut Pettersen Kilde:Rosemarie Pettersen
(Intern: 33472)
Tilberedningstid:
20-40 min
Oppskriften er enkel å tilberede
Kategori:
Suppe Innlagt dato:2017-11-24
Oppdatert dato:2017-11-24