Fotograf:Frukt.no En rask pastarett med masse smak og farge lager du enkelt ved å tilsette brokkoli, soltørkede tomater, spicy krydder og crème fraîche. Enklere og bedre blir det ikke!
Oppskriften inneholder 219 Kalorier, 24 g Karbo, 6 g Protein og 11 g Fett pr 100 gr Oppskriften har følgende allergener Gluten, Melk, Spor-av-egg, Spor-av-melk, Spor-av-sennep, Spor-av-soya, Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Kok pasta etter anvisning på pakken.
Rens og skyll brokkolien. Skjær av den grove stilken og del brokkolien opp i små buketter. Forvell den godt i 3 minutter i lettsaltet vann.
Klipp de soltørkede tomatene i mindre biter. Skrell og finhakk løken. Varm smør i en panne og stek løken. Tilsett crème fraîche og pesto og soltørkede tomater. La det småkoke i ca. 5 minutter under omrøring. Tilsett paprikapulver og salvie og smak til med salt og pepper.
Server pastaen med saus, brokkolibuketter og noen ekstra biter med soltørkede tomater.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:Knut Pettersen Kilde:Frukt.no
(Intern: 27374)
Tilberedningstid:
20 min
Oppskriften er enkel å tilberede
Kategori:
Pasta Land:
Ukjent-opprinnelse Innlagt dato:2017-01-27
Oppdatert dato:2017-01-27