Fotograf:Frukt.no Den spanske chorizopølsen har en fin kryddersmak som går supergodt sammen med rosenkål og de søte tomatene. Hakket basilikum og høvlet parmesanost topper denne velsmakende, men enkle pastaretten.
Oppskriften inneholder 211 Kalorier, 20 g Karbo, 9 g Protein og 10 g Fett pr 100 gr Oppskriften har følgende allergener Gluten, Melk, Spor-av-egg, Spor-av-melk, Spor-av-sennep, Spor-av-soya, Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Kok opp rikelig med saltet vann. Legg i pastaen sammen med renset rosenkål og kok pastaen etter anvisning på pakken (sammen med rosenkålen). Sil kokevannet fra.
Skjær pølsen i terninger eller strimler og bland dem sammen med pasta og rosenkål, bland inn tomater og olje, smak til med salt, pepper og kajennepepper og la retten bli gjennomvarm.
Dryss over hakket frisk basilikum og høvlet parmesan. Retten er god alene, men du kan også servere litt godt brød ved siden av.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:Knut Pettersen Kilde:Frukt.no
(Intern: 27239)
Tilberedningstid:
40 min
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori:
Pasta Land:
Ukjent-opprinnelse Innlagt dato:2010-07-05
Oppdatert dato:2017-12-30