Fotograf:Knut Pettersen Denne var opprinnelig vegetar uten laksen. Og slik kan man jo fortsatt lage den, men vi syntes det ble kjedelig
Oppskriften inneholder 176 Kalorier, 13 g Karbo, 9 g Protein og 9 g Fett pr 100 gr Oppskriften har følgende allergener Fisk, Gluten, Melk, Spor-av-egg, Spor-av-melk, Spor-av-selleri, Spor-av-soya, Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Laksen:
Varm litt margarin i panna og brun laksen gyllen på begge sider
Sausen:
Broccolien skjæres i mindre stykker sammen med evt grønnkål.
Løkene skrelles og skjæres i mindre stykker.
Broccoli og løk kokes i buljong i ca. 5 min. Vann + terning.
6 små buketter tas fra til pynt, resten blendes, evt med stavmikser.
Sausen has tilbake i gryten og varmes opp.
Maisstivelsen røres ut i fløten og røres i sausen. Kokes opp og smakes til med pepper.
Serveres med kokt pasta og stekt laks
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere Lesere: 7411 totalt.
Forfatter:Knut Pettersen Kilde:Matoppskrift.no
(Intern: 21452)
Tilberedningstid:
20-40 min
Oppskriften er enkel å tilberede
Kategori:
Pasta Land:
Ukjent-opprinnelse Innlagt dato:2017-02-08
Oppdatert dato:2017-02-08