Fotograf:
Melk.no
Navnet sier alt! Denne blir du lykkelig og mett av uten at tilberedningstiden er for lang. Oppskriften inneholder
200 Kalorier,
23 g Karbo,
8 g Protein og
8 g Fett pr 100 gr
Oppskriften har følgende allergener
Gluten, Melk, Spor-av-egg, Spor-av-melk, Spor-av-selleri, Spor-av-soya,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Rask lykke - pastarett er:
Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Rask lykke - pastarett!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 199.82 | 824.63 | Kcal |
Protein | 8.23 | 33.96 | gram |
Karbohydrat | 23.30 | 96.16 | gram |
Kostfiber | 2.02 | 8.34 | gram |
Fett | 7.74 | 31.94 | gram |
Mettet fett | 4.74 | 19.56 | gram |
Salt | 0.60 | 2.46 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 4.29 | Kr 17.70 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 1 651 | gr totalt | gram |
Fremgangsmåte:
Kok pastaen i rikelig saltet vann tilsatt litt olje eller smør. Brokkolien kan gjerne dampes i en rist eller trådkurv over pasaten.
Bland vann, buljong og tomatpure i en kjele. Kok opp og tilsett smør og fløte. La koke et par minutter slik at den tykner noe. Ha i estragon, hvitløk og sukker og la koke videre et par minutter. Smak til med salt og pepper.
Legg pasta og brokkoli på tallerken. Gryta med sausen serveres i egen bolle slik at hver og en kan forsyne seg selv. Den revne osten serveres i bolle for seg.
Det er godt med brød til, særlig for å fange opp litt saus på tallerkenen.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Melk.no
(Intern: 28653)
Tilberedningstid:
30 min
Oppskriften er
enkel å tilberede
Kategori:
Pasta
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2011-11-13
Oppdatert dato:2011-11-13
Lesere:
2122 totalt.
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift