Fotograf:
Kristin&Vibeke
Pasta er enkelt å lage og smaker godt med en hjemmelaget tomatsaus på italiensk vis. Med sei og basilikum i sausen blir det en perfekt middag. Oppskriften inneholder
127 Kalorier,
16 g Karbo,
9 g Protein og
3 g Fett pr 100 gr
Oppskriften har følgende allergener
Fisk, Gluten, Spor-av-egg, Spor-av-gluten, Spor-av-melk, Spor-av-soya,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Pasta med sei, tomat og basilikum er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 4,5 poeng fra 2 lesere
Lesere:
5206 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Pasta med sei. tomat og basilikum!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 126.97 | 641.77 | Kcal |
Protein | 8.66 | 43.77 | gram |
Karbohydrat | 16.20 | 81.88 | gram |
Kostfiber | 1.84 | 9.30 | gram |
Fett | 2.65 | 13.39 | gram |
Mettet fett | 0.51 | 2.58 | gram |
Salt | 0.21 | 1.04 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 5.07 | Kr 25.63 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 2 022 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 51,03 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Skjær fisken i terninger. Kok pastaen etter anvisning på pakningen. Skold tomatene, ta ut kjernene og hakk dem grovt. Rens løken, grovhakk og surr den blank i olivenolje. Tilsett tomatpuréen og tomatene, og la sausen koke på svak varme noen minutter. Smak til med salt og pepper. Ha i friske urter og fisketerningene, og la disse trekke i sausen 2-3 minutter.
Sil kokevannet av pastaen og vend sausen forsiktig inn.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Norges sjømatråd
(Intern: 7578)
Oppskriften er
enkel å tilberede
Kategori:
Pasta
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2013-04-13
Oppdatert dato:2013-04-13
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift