Peanøttstenger fra Tanzania inneholder
371 Kalorier,
43 g Karbo,
12 g Protein og
16 g Fett pr 100 gr
Peanøttstenger fra Tanzania har beregnet å ha følgende allergener
Egg, Gluten, Melk, Peanøtter, Spor-av-gluten, Spor-av-melk, Spor-av-nøtter, Spor-av-soya,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Peanøttstenger fra Tanzania er:
Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 4,5 poeng fra 2 lesere
Lesere:
4662 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Kalorier og næringsinnhold i Peanøttstenger fra Tanzania med ingrediensene over!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Verdi pr stykke | Enhet |
---|
Kalorier | 370.98 | 1 649.71 | 109.98 | Kcal |
Protein | 11.71 | 52.07 | 3.47 | gram |
Karbohydrat | 43.33 | 192.68 | 12.85 | gram |
Kostfiber | 3.68 | 16.36 | 1.09 | gram |
Fett | 15.94 | 70.88 | 4.73 | gram |
Mettet fett | 2.68 | 11.92 | 0.79 | gram |
Salt | 0.49 | 2.18 | 0.15 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 3.30 | Kr 14.67 | Kr 0.98 | .- |
Hele oppskriften veier | 445 totalt | 445 pr porsj | 30 pr stk | gram |
Energiprosent fra karbo | 46,71 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
1 porsjon gir ca 15
stenger
(12-15 stk)
Sikt mel og bakepulver i en bolle. Gni i margarin med hendene. Ha i sukker og halve peanøtter i blandingen.
Tilsett egg og melk. Arbeid deigen godt med hendene og rull den til en pølse 2 cm tykk. Del deigen i biter på 2 x 6 cm.
Varm opp olje i en panne eller gryte slik at den nesten dekker kakene. Legg stengene i oljen og stek dem til de er gyllenbrune. Oljen må ikke være for varm. Ta peanøttstengene opp med to gafler og la dem renne av seg på husholdningspapir.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Matoppskrift.no
(Intern: 13354)
Oppskriften er
middels vanskelig å tilberede
Kategori:
Småkaker
Land:
Tanzania
Nasjonal/tradisjonsrett
Innlagt dato:2003-05-09
Oppdatert dato:2003-05-09
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift