Pepperrotgratinert makrell inneholder
283 Kalorier,
14 g Karbo,
12 g Protein og
19 g Fett pr 100 gr
Pepperrotgratinert makrell har beregnet å ha følgende allergener
Fisk, Gluten, Melk, Spor-av-melk, Spor-av-soya,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Pepperrotgratinert makrell er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere:
2565 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Pepperrotgratinert makrell!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 283.25 | 357.57 | Kcal |
Protein | 12.17 | 15.36 | gram |
Karbohydrat | 14.16 | 17.88 | gram |
Kostfiber | 1.53 | 1.93 | gram |
Fett | 19.43 | 24.53 | gram |
Mettet fett | 11.02 | 13.91 | gram |
Salt | 0.67 | 0.85 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 6.79 | Kr 8.57 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 505 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 19,99 % | Lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Rens og fileter fisken. Fjern sidebeina, og skyll og tørk filetene godt.
Vend filetene i hvetemel tilsatt salt og pepper.
Brun smør i en panne, og stek dem raskt brune på begge sider.
Legg filetene i et ildfast fat mens du ordner gratineringen.
Bland alle ingrediensene og rør til du får en smidig krem. Fordel denne over filetene.
Sett fatet i ovnen som er forvarmet til 250 C. Stek til du har fått en brun overflate.
Server gjerne med en hjemmelaget potetpuré og grønn salat.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Matoppskrift.no
(Intern: 11277)
Oppskriften er
middels vanskelig å tilberede
Kategori:
Ovnsrett
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2003-05-04
Oppdatert dato:2003-05-04
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift