Fotograf:
Rosemarie Rodriguez
Liten forrett med mye smak. Bruk gjerne andre urter og krydder. Vi brukte scampi uten skall. Man kan og bruke store norske reker. Oppskriften inneholder
345 Kalorier,
3 g Karbo,
11 g Protein og
32 g Fett pr 100 gr
Oppskriften har følgende allergener
Egg, Melk, Skalldyr, Spor-av-melk, Spor-av-sennep,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Pesto reker er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere:
3890 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Pesto reker!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 345.38 | 406.47 | Kcal |
Protein | 10.91 | 12.84 | gram |
Karbohydrat | 3.28 | 3.86 | gram |
Kostfiber | 1.48 | 1.74 | gram |
Fett | 31.74 | 37.35 | gram |
Mettet fett | 5.32 | 6.26 | gram |
Salt | 0.90 | 1.06 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 12.96 | Kr 15.25 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 235 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 3,79 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Stek scampi i litt olje i 3 minutter. Rør så inn pesto, knust hvitløk og alle krydder. Rør rundt til det er gjennomvarmt, server med frisk timiankvist, salat og ranch dressing
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Rosemarie Rodriguez
(Intern: 31553)
Tilberedningstid:
20-40 min
Oppskriften er
enkel å tilberede
Kategori:
Forrett
Innlagt dato:2014-06-29
Oppdatert dato:2014-06-29
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift