Piggvar med pesto og saltmarinerte urter inneholder
117 Kalorier,
2 g Karbo,
6 g Protein og
8 g Fett pr 100 gr
Piggvar med pesto og saltmarinerte urter har beregnet å ha følgende allergener
Fisk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Piggvar med pesto og saltmarinerte urter er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere:
2312 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Piggvar med pesto og saltmarinerte urter!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 117.08 | 347.14 | Kcal |
Protein | 5.94 | 17.61 | gram |
Karbohydrat | 1.67 | 4.95 | gram |
Kostfiber | 0.71 | 2.11 | gram |
Fett | 8.38 | 24.85 | gram |
Mettet fett | 1.23 | 3.65 | gram |
Alkohol | 1.40 % | | | |
Salt | 0.15 | 0.45 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 12.42 | Kr 36.83 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 1 186 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 5,7 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
De rensede piggvarfileter legges i en kasserolle, hvitvinen helles over.
Piggvar settes i kok over svak varme, når hvitvinen koker opp skrus av
der for varmen.
La piggvaren trekke til laken er kald
Kinareddik, purre og agurk skjæres julienne (strimler som fyrstikker),
rødløken skjæres i tynne ringer.
Urtene legges i en skål og drysses med salt.
Hell vann ved så det nettopp dekker.
Urtene skal trekke i laken i min 2 timer.
Deretter tas urtene opp og saltlaken skal presses ut feks. i et tøystykke.
Pestoen:
Basilikum, purre og persille blendes med olivenoljen.
Smak til med salt og pepper.
Arranger urtene på tallerkenene fordel fisken herpå.
Pestoen fordeles uten om fisken.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Ukjent kilde
(Intern: 26350)
Kategori:
Kokt/dampet
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2009-09-03
Oppdatert dato:2009-09-03
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift