Fotograf:
Espen Grønli
Prinsefisk fra Sogn inneholder
83 Kalorier,
2 g Karbo,
8 g Protein og
4 g Fett pr 100 gr
Prinsefisk fra Sogn har beregnet å ha følgende allergener
Egg, Fisk, Gluten, Melk, Skalldyr, Sulfitt,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Prinsefisk fra Sogn er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 4 poeng fra 2 lesere
Lesere:
6307 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Prinsefisk fra Sogn!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 82.87 | 552.74 | Kcal |
Protein | 8.34 | 55.63 | gram |
Karbohydrat | 2.42 | 16.14 | gram |
Kostfiber | 0.79 | 5.27 | gram |
Fett | 4.25 | 28.35 | gram |
Mettet fett | 2.16 | 14.41 | gram |
Salt | 0.54 | 3.62 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 7.01 | Kr 46.76 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 2 668 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 11,68 % | Lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Rens fisken og filéter. Ta av skinnet og kok kraft på skinn og ben. Varm asparges og kok grønnsakene knapt møre.
La filétene trekke i kraften i ca 10 minutter. Lag en fyldig saus og jevn den med eggeplomme. Sausen må ikke koke etter at eggeplommene er tilført. Smak til med sitronsaft.
Legg fiskestykkene på fatet sammen med litt av rekene og grønnsakene. Slå sausen over og pynt med resten.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Matoppskrift.no
(Intern: 14051)
Tilberedningstid:
60 min +
Kategori:
Kokt/dampet
Land:
Norge
Fylke:
Sogn og Fjordan
Nasjonal/tradisjonsrett
Innlagt dato:2013-04-17
Oppdatert dato:2013-04-17
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift