Pistasjespekket indrefilet inneholder
167 Kalorier,
1 g Karbo,
13 g Protein og
12 g Fett pr 100 gr
Pistasjespekket indrefilet har beregnet å ha følgende allergener
Melk, Spor-av-nøtter, Spor-av-Peanøtter, Spor-av-soya,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Pistasjespekket indrefilet er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3,5 poeng fra 2 lesere
Lesere:
2641 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Pistasjespekket indrefilet!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 167.44 | 587.25 | Kcal |
Protein | 13.32 | 46.72 | gram |
Karbohydrat | 1.09 | 3.82 | gram |
Kostfiber | 0.27 | 0.95 | gram |
Fett | 12.14 | 42.58 | gram |
Mettet fett | 6.73 | 23.60 | gram |
Salt | 0.36 | 1.28 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 20.88 | Kr 73.23 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 1 403 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 2,6 % | Lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Renskjær kjøttet for sener og fett. Stikk halvparten av pistasjene inn i kjøttet ved hjelp av en strikkepinne og stapp dem inn med en finger.
Surr fileten med bomullshyssing. Brun kjøttet i forvarmet ovn ved 250 C i 5 minutter på hver side. Pensle med litt smør under bruningen. Demp varmen.
Hakk resten av pistasjene grovt og bland dem med resten av smøret, fordel det i et jevnt lag på kjøttet og krydre.
Skrell sjalottløkene og skjær dem i skiver, legg dem i stekefatet. Stek kjøttet ferdig ved 170 C i ca 15 minutter.
Slå på grillen og grill kjøttet i 2 minutter.
Ta det ut, la det hvile ca 15 minutter på en skjærefjel med et klede eller folie over.
Kok stekefatet med kraften, sil den og kok den opp med fløte, smak til med krydder og la det koke i 5 minutter.
Rør maisenna ut i litt kaldt vann og rør det inn i sausen. Serveres straks med tilbehør, for eksempel stekt østerssopp, smørdampede sukkererter, råstekte eller bakte poteter med crème fraîche.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Matoppskrift.no
(Intern: 10521)
Oppskriften er
middels vanskelig å tilberede
Kategori:
Ovnsrett
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2003-05-01
Oppdatert dato:2003-05-01
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift