Pizza med endivie og pinjekjerner inneholder
135 Kalorier,
9 g Karbo,
6 g Protein og
8 g Fett pr 100 gr
Pizza med endivie og pinjekjerner har beregnet å ha følgende allergener
Fisk, Gluten, Melk, Spor-av-melk, Spor-av-nøtter, Spor-av-Peanøtter, Spor-av-soya,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Pizza med endivie og pinjekjerner er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere:
3386 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Pizza med endivie og pinjekjerner!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 134.78 | 671.68 | Kcal |
Protein | 6.03 | 30.05 | gram |
Karbohydrat | 9.16 | 45.65 | gram |
Kostfiber | 1.46 | 7.28 | gram |
Fett | 7.90 | 39.37 | gram |
Mettet fett | 3.07 | 15.30 | gram |
Salt | 0.67 | 3.34 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 9.35 | Kr 46.60 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 997 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 27,18 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Bland vann og 2 ss olivenolje i en stor gryte. Varm opp ved middels varme til kokepunktet. Ha i endivie og hvitløk. Småkok under lokk i ca. 7 minutter til endivien er mør. La den renne av seg i et dørslag. Avkjøl den litt og kryst den med hendene for å få ut mest mulig væske.
Forvarm stekeovnen til 225 C.
Kjevle eller klem ut deigen til en rund leiv, ca 1/2 cm tykk og 23 cm i diameter. La den være ca 1 cm tykk i kanten. Pass på at deigen ikke blir for tynn i midten. Mel et stekebrett og legg leiven midt på.
Fordel endivien utover deigen. Legg osten i et lag over. Dander ansjos og pinjekjerner på toppen. Krydre etter smak med salt og pepper. Drypp litt olivenolje på til slutt.
Stek pizzaen på nederste rille i ovnen i 15 minutter, til skorpen er sprø og gyllen. Ta åizzaen ut og legg den på en middagstallerken. Strø brødsmuler over og server straks.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Matoppskrift.no
(Intern: 6089)
Oppskriften er
middels vanskelig å tilberede
Kategori:
Pizza
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2002-03-19
Oppdatert dato:2002-03-19
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift