Polsk rødbetsuppe inneholder
120 Kalorier,
5 g Karbo,
2 g Protein og
10 g Fett pr 100 gr
Polsk rødbetsuppe har beregnet å ha følgende allergener
Gluten, Melk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Polsk rødbetsuppe er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 4,5 poeng fra 2 lesere
Lesere:
13281 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Polsk rødbetsuppe!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 120.43 | 430.38 | Kcal |
Protein | 2.07 | 7.40 | gram |
Karbohydrat | 4.78 | 17.08 | gram |
Kostfiber | 1.38 | 4.93 | gram |
Fett | 10.03 | 35.84 | gram |
Mettet fett | 6.06 | 21.66 | gram |
Salt | 9.94 | 35.51 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 8.83 | Kr 31.56 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 2 144 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 15,87 % | Lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Vask rødbetene og bladene godt. Pass på at skallet holdes helt. Kok rødbetene og bladene møre i kyllingkraften. Ta opp betene. Avkjøl kraften.
Skrell rødbetene. Hakk rødbeter og blader grovt. Hakk rødbeter, blader, vårløk, reddiker og sylteagurk til mos i hurtigmikser.
Tilsett ca 9 dl av kraften som betene ble kokt i. Press alt gjennom en sikt. La blandingen bli helt avkjølt.
Tilsett rømme når blandingen er kald. Smak til med sukker hvis nødvendig. Tilsett salt og pepper. Tilsett hakket dill.
La suppen stå kaldt i noen timer, helst natten over.
Øs opp suppen og pynt hver bolle med eggebåter, litt rømme og en dillkvist.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Matoppskrift.no
(Intern: 7216)
Oppskriften er
enkel å tilberede
Kategori:
Suppe
Land:
Polen
Nasjonal/tradisjonsrett
Innlagt dato:2003-04-15
Oppdatert dato:2003-04-15
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift