Potato-skins med tomatsalsa og rømme inneholder
125 Kalorier,
9 g Karbo,
3 g Protein og
8 g Fett pr 100 gr
Potato-skins med tomatsalsa og rømme har beregnet å ha følgende allergener
Melk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Potato-skins med tomatsalsa og rømme er:
Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Potato-skins med tomatsalsa og rømme!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 125.30 | 349.43 | Kcal |
Protein | 3.30 | 9.20 | gram |
Karbohydrat | 8.68 | 24.21 | gram |
Kostfiber | 1.16 | 3.23 | gram |
Fett | 8.34 | 23.26 | gram |
Mettet fett | 4.38 | 12.21 | gram |
Salt | 0.15 | 0.42 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 3.93 | Kr 10.96 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 1 116 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 27,7 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Bland alle ingrediensene til tomatsalsa i en food processor. Bak potetene i ovnen ved 200ºC i ca 1 time. Del dem i fire.Ta ut noe av innmaten. Pensle skallet med olje.Skru ovnen opp til 225°C.
Sett inn potetene, og la steke til skallet er sprøtt. Dryss på ost og stek noen minutter til. Server med rømme og tomatsalsa.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Matsiden
(Intern: 2680)
Oppskriften er
enkel å tilberede
Kategori:
Ovnsrett
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2002-12-06
Oppdatert dato:2002-12-06
Lesere:
4319 totalt.
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift