Potetball til tante Borghild inneholder
153 Kalorier,
15 g Karbo,
6 g Protein og
7 g Fett pr 100 gr
Potetball til tante Borghild har beregnet å ha følgende allergener
Gluten,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Potetball til tante Borghild er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 5,2 poeng fra 4 lesere
Lesere:
7852 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Potetball til tante Borghild!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 153.30 | 585.80 | Kcal |
Protein | 6.33 | 24.19 | gram |
Karbohydrat | 14.61 | 55.83 | gram |
Kostfiber | 2.19 | 8.37 | gram |
Fett | 7.24 | 27.67 | gram |
Mettet fett | 2.39 | 9.13 | gram |
Salt | 1.26 | 4.82 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 3.59 | Kr 13.72 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 3 057 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 38,12 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Del kjøtet i serveringsstykke og kok det i høveleg mengd med vatn i ein dryg time.
Mal potetene og lauken, ha i salt og mjøl. Deigen skal vera laus. Form han til ballar med minst ein fleskebit i kvar ball. Når kjøtet har kokt ein time, legg du ballane oppi og let det koka i ti minutt, deretter har du i kålrota og potetene som skal vera attåt, og så får alt stå og koka ein halvtime til.
Tante Borghild serverer alltid sine ballmiddagar med smelta smør, steikt bacon og kefir.
Hentet fra Vestlandsmat av Solfrid Rørlien Saue. Utgitt med tillatelse fra Det Norske Samlaget
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Det norske Samlaget
(Intern: 18248)
Kategori:
Kokt/dampet
Land:
Norge
Fylke:
Møre og Romsdal
Nasjonal/tradisjonsrett
Innlagt dato:2004-07-08
Oppdatert dato:2004-07-08
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift