Fotograf:
Mat.no
Potetlefser fra Hedmark inneholder
138 Kalorier,
28 g Karbo,
4 g Protein og
0 g Fett pr 100 gr
Potetlefser fra Hedmark har beregnet å ha følgende allergener
Gluten,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Potetlefser fra Hedmark er:
Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3,3 poeng fra 10 lesere
Lesere:
33108 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Potetlefser fra Hedmark!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 138.39 | 7 403.87 | Kcal |
Protein | 3.84 | 205.44 | gram |
Karbohydrat | 28.39 | 1 518.87 | gram |
Kostfiber | 2.98 | 159.43 | gram |
Fett | 0.39 | 20.87 | gram |
Mettet fett | 0.05 | 2.68 | gram |
Salt | 0.00 | 0.10 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 1.40 | Kr 74.90 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 5 350 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 82,05 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Til lefser brukes minst mulig mel. Deigen arbeides ekstra godt. Elektrisk takke settes på full styrke. Bruker man vedtakke, må denne holdes jevnt god og varm. Snues på takke en 2-3 ganger. Legges på klede til avkjøling, før den legges sammen.
Potetlefser blir brukt til sylte, kald ribbe og medisterpølser og rakefisk. Enkelte bruker den også til egg.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Matoppskrift.no
(Intern: 13599)
Kategori:
Lefse
Diett/allergi:
Uten melk
Land:
Norge
Fylke:
Hedmark
Nasjonal/tradisjonsrett
Innlagt dato:2003-05-17
Oppdatert dato:2003-05-17
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift