1. Start med å koke og mose potetene.
2. Ha så alle ingrediensene i en kjøkkenmaskin og la maskinen gå til alt er godt blandet og deigen slipper bollen.
3. Del deigen i åtte emner og kjevle ut leivene så tynne som du klarer uten at de revner.
4. Stek lefsene på takke på nest høyeste temperatur til du ser at leiven bobler seg litt og at det er kommet små brune prikker på undersiden. Snu leiven og stek tilsvarende på den andre siden.
5. Etterhvert som lefsene er ferdig stekt og har dampet av seg litt, bretter du dem sammen og legger i press.
Tips! Hvis ikke lefsene skal spises samme dag lønner det seg å fryse dem med matpapir mellom lagene og ta opp fra fryseren i porsjoner.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:Knut Pettersen Kilde:Brodogkorn.no
(Intern: 31833)
Tilberedningstid:
60 min +
Oppskriften er vanskelig å tilberede
Kategori:
Lefse Land:
Norge Nasjonal/tradisjonsrett Innlagt dato:2014-12-29
Oppdatert dato:2019-11-23