Web Analytics Made Easy -
StatCounter
Potetpai 3 oppskrift med næringsinnhold, allergener, og pris.

Potetpai 3



Potetpai 3 inneholder 174 Kalorier, 15 g Karbo, 4 g Protein og 11 g Fett pr 100 gr
Potetpai 3 har beregnet å ha følgende allergener Egg, Gluten, Melk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.

Potetpai 3 er: Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar


Annonse



Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner Oppskriften har opprinnelig 1 porsjoner

Bunn:

300grpoteter - nykokte og varme, moses
200grsmør
200grhvetemel
1stksammenpisket egg

Fyll:

1stkløk, hakket
Ca 2,5ssolje
2stkgulrøtter, grovrevet
3stkpoteter, grovrevet
2stkepler
1,5sshakket kruspersille
200grsjampinjong
3sstomatpuré
1tsbasilikum
Ca 1,5tssalt
0,25tspepper
2,5dlrevet gul ost




Kalorier og næringsinnhold i Potetpai 3 med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonVerdi pr stykkeEnhet
Kalorier173.963 674.93918.73Kcal
Protein3.9282.8120.70gram
Karbohydrat14.63309.0677.27gram
Kostfiber1.6434.658.66gram
Fett10.72226.4656.62gram
Mettet fett6.08128.4432.11gram
Salt0.6914.663.67gram
Pris på oppskriftenKr 2.90Kr 61.26Kr 15.32.-
Hele oppskriften veier2 113 totalt2 113 pr porsj528 pr stk gram

Fremgangsmåte:

1 porsjon gir ca 4 stykker pai

Smuldre smør og mel sammen. Bland i mosede potete og egg og bland raskt sammen. Kle en ildfast form med deigen.

Fres den hakkede løken i oljen. Tilsett grovrevne gulrøtter og poteter. La det surre i ca. 10 minutter. Ha i smått oppskåret eple, finklippet kruspersille, oppdelt sjampinjong, krydder og tomatpuré.
Smak til med salt og pepper og ha det i den ferdigkledde formen. Dryss over reven ost og stek paien i ovn ved 200-2250°C i ca. 25 min. Serveres med en grønn salat til.

Har du prøvd oppskriften? Sett karakter

1 2 3 4 5 6



Mer info

Forfatter:
Kilde: Matsiden
(Intern: 2681)
Kategori: Pai/terte
Land: Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2002-12-06
Oppdatert dato:2002-12-06
Lesere: 1748 totalt.

Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.









Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.