Prinsefisk fra Bergen inneholder
139 Kalorier,
1 g Karbo,
12 g Protein og
9 g Fett pr 100 gr
Prinsefisk fra Bergen har beregnet å ha følgende allergener
Fisk, Gluten, Melk, Skalldyr,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Prinsefisk fra Bergen er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3 poeng fra 3 lesere
Lesere:
9235 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Prinsefisk fra Bergen!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 139.14 | 973.98 | Kcal |
Protein | 12.08 | 84.56 | gram |
Karbohydrat | 1.23 | 8.61 | gram |
Kostfiber | 0.19 | 1.33 | gram |
Fett | 9.30 | 65.10 | gram |
Mettet fett | 5.53 | 38.71 | gram |
Alkohol | 0.26 % | | | |
Salt | 0.50 | 3.50 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 12.39 | Kr 86.73 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 5 600 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 3,53 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Vask, rens og fileter fisken. Rens skalldyrene.
La fisken trekke på rist i en gryte med lettsaltet vann i ca 8 minutter.
Lag sausen mens fisken trekker. Smelt smør, rør inn mel og spe med fløte og kraft. Kok i 10 minutter og tilsett sherry, og smak til med salt.
Når fisken er ferdig. Anrettes den på fat med saus over. Pynt med skalldyr, butterdiegsnitter og asparges.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Matoppskrift.no
(Intern: 3160)
Oppskriften er
middels vanskelig å tilberede
Kategori:
Kokt/dampet
Land:
Norge
Fylke:
Hordaland
Nasjonal/tradisjonsrett
Innlagt dato:2002-12-27
Oppdatert dato:2002-12-27
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift