Fotograf:
Knut Pettersen
Kokt torsk i karrisaus inneholder
45 Kalorier,
6 g Karbo,
2 g Protein og
1 g Fett pr 100 gr
Kokt torsk i karrisaus har beregnet å ha følgende allergener
Fisk, Gluten, Melk, Sennep, Soya,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Kokt torsk i karrisaus er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 2,5 poeng fra 2 lesere
Lesere:
11085 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Kokt torsk i karrisaus!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 44.75 | 111.88 | Kcal |
Protein | 2.04 | 5.10 | gram |
Karbohydrat | 6.10 | 15.25 | gram |
Kostfiber | 0.20 | 0.50 | gram |
Fett | 1.31 | 3.28 | gram |
Mettet fett | 0.40 | 1.00 | gram |
Salt | 1.00 | 2.50 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 3.17 | Kr 7.93 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 500 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 54,52 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Bruk enten fersk eller frossen torsk. Kok opp vann med salt. Ha i fisken og la den trekke uten å koke til den slipper bena.
Lag karrisaus etter bruksanvisning på posen.
Server med poteter og grønnsaker
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Knut Pettersen
(Intern: 2118969121)
Oppskriften er
enkel å tilberede
Kategori:
Kokt/dampet
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2005-10-30
Oppdatert dato:2005-10-30
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift