Fotograf:
Kylling.no
Provençalsk bønnesalat med egg inneholder
146 Kalorier,
4 g Karbo,
9 g Protein og
10 g Fett pr 100 gr
Provençalsk bønnesalat med egg har beregnet å ha følgende allergener
Egg, Sulfitt,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Provençalsk bønnesalat med egg er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere:
3020 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Provençalsk bønnesalat med egg!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 146.04 | 425.14 | Kcal |
Protein | 9.47 | 27.57 | gram |
Karbohydrat | 4.43 | 12.90 | gram |
Kostfiber | 0.42 | 1.22 | gram |
Fett | 9.73 | 28.33 | gram |
Mettet fett | 2.08 | 6.06 | gram |
Alkohol | 0.29 % | | | |
Salt | 1.63 | 4.75 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 11.13 | Kr 32.40 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 1 164 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 12,13 % | Lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Kok eggene i 8 minutter til de er ”smilende”.
Del sjalottløken i to hvis de er store. Kok dem i lettsaltet vann til de er møre, ca. 2 minutter. Forvell bønner og rosiner raskt i lettsaltet vann, ca. 1 minutt. Avkjøl raskt i kaldt vann og la dem renne godt av seg.
Bland sitronsaft og –skall med olje, vin, eddik, hakket chili og koriander. Smak til med salt og pepper.
Anrett bønner, løk, egg og skinke på et stort serveringsfat. Hell dressingen over grønnsakene og server straks.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Kylling.no
(Intern: 26085)
Kategori:
Salat
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2009-07-18
Oppdatert dato:2009-07-18
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift