Quiche Lorraine inneholder
257 Kalorier,
12 g Karbo,
12 g Protein og
18 g Fett pr 100 gr
Quiche Lorraine har beregnet å ha følgende allergener
Egg, Gluten, Melk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Quiche Lorraine er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 4,1 poeng fra 9 lesere
Lesere:
15055 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Kalorier og næringsinnhold i Quiche Lorraine med ingrediensene over!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Verdi pr stykke | Enhet |
---|
Kalorier | 257.17 | 2 976.79 | 744.20 | Kcal |
Protein | 12.44 | 144.00 | 36.00 | gram |
Karbohydrat | 11.51 | 133.23 | 33.31 | gram |
Kostfiber | 0.72 | 8.33 | 2.08 | gram |
Fett | 17.77 | 205.69 | 51.42 | gram |
Mettet fett | 10.01 | 115.87 | 28.97 | gram |
Salt | 1.48 | 17.12 | 4.28 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 6.98 | Kr 80.79 | Kr 20.20 | .- |
Hele oppskriften veier | 1 158 totalt | 1 158 pr porsj | 289 pr stk | gram |
Energiprosent fra karbo | 17,9 % | Lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
1 porsjon gir ca 4
stykker
Smuldre smør eller margarin i melet. Ha i vannet og arbeid deigen hurtig sammen. La den stå kaldt en times tid. Kle den lave formen på 24 cm i diameter innvendig med deigen. Stek paideigen ved 225 C halvferdig i ca 10 minutter.
Brun skinken meget lett på panne.
Visp eggene og bland i melk, revet ost og skinke. Smak til med krydder.
Hell blandingen i formen og stek paien videre til fyllet er stivnet og har fått farge, ca 10 minutter.
Server denne franske ostepaien med grønn salat eller råkostsalat.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Matoppskrift.no
(Intern: 12544)
Oppskriften er
middels vanskelig å tilberede
Kategori:
Pai/terte
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2003-05-08
Oppdatert dato:2003-05-08
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift