Fotograf:Brodogkorn.no En rask granola med havregryn som er herlig på yoghurt, kefir eller sammen med fruktsalat.
Oppskriften inneholder 469 Kalorier, 46 g Karbo, 12 g Protein og 25 g Fett pr 100 gr Oppskriften har følgende allergener Melk, Nøtter, Spor-av-gluten, Spor-av-lupiner, Spor-av-sulfitt, Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
En granola skiller seg fra müsli ved at den er varmebehandlet. Om du ønsker ekstra tørr granola, kan du fordele den stekte granolaen på et stekebrett med bakepapir og steke den videre midt i ovnen på 150 °C i 30 minutter.
Hakk mandlene grovt.
Smelt smør og honning på middels temperatur i en stor stekepanne. La det småkoke og tilsett malt kanel. Rør godt med en tresleiv.
Tilsett havregryn, frø, kjerner og hakkede mandler. Rør rundt og la dette steke under periodevis omrøring i ti minutter.
Ha granolaen over på et bakepapir, og la det avkjøles. Oppbevares i en tett boks.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:Knut Pettersen Kilde:Brodogkorn.no
(Intern: 35533)
Tilberedningstid:
20-40 min
Oppskriften er enkel å tilberede
Kategori:
Kornblanding Innlagt dato:2020-12-25
Oppdatert dato:2020-12-25